Voditeljka i dizajnerka Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, porodila se juče u Beogradu i na svet donela sina Aleksandra, a ponosni tata već tokom popodnevnih časova počeo je da slavi rođenje sina.

Đokovići su u svojoj vili u Rumi okupili porodicu i prijatelje, a pored Đorđa najveseliji su bili njegovi roditelji Dijana i Srđan, braća Novak i Marko, kao i Noletova supruga Jelena.

Veselje je potrajalo do kasno u noć, a za dobru atmosferu bile su zadužene Aleksandra Prijović i Marija Mikić, koja je, iako je u poodmakloj trudnoći, pevala iz sveg glasa i podigla sve prisutne na noge.

Novak i Jelena posebno su se veselili kad je Marija zapevala pesmu Nade Topčagić "Jutro je", uz koju su poveli i kolo.

Marija Mikić na slavlju kod Đokovića
Instagram / wwwmarijamikiccom 

Marija je u julu prošle godine rodila prvo dete, ćerku Đurđu, a mesec dana nakon porođaja ponovo je ostala u drugom stanju i sa verenikom Jovanom sada čeka sina.

Popularna pevačica prisustvovala je i svadbi Saške Veselinov i Đorđa Đokovića, koja je u septembru prošle godine održana na dve lokacije.

Najpre su obavili crkveno venčanje u Beogradu, a iste večeri bila je organizovana svadbena žurka u Crnoj Gori. Sutradan je upriličeno građansko venčanje, posle čega je usledila žurka na plaži.

Za dobru atmosferu prvog dana bili su zaduženi Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Željko Samardžić, a drugog Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Fotografije sa građanskog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna