Najzad je dvadesetčetvorogodišnja veza Danijele Martinović i Petra Graša postala tema o kojoj se više ne govori. Pevač se oženio drugom i postao otac, a konačno je i pevačica ponovo srećna u ljubavi.

"Život je najbolji scenarista i reditelj, najbolja iznenađenja dogode se kada najmanje to očekujemo i život nam uvek dovede ljude koji nam trebaju. To je toliko počelo da me fascinira da mi je u jednom trenutku postalo vrednije da ja budem osoba na koju ljudi mogu da računaju nego da tražim ljude na koje mogu da računam", rekla je Danijela kojoj je život nedavno priredio pravo iznenađenje kada u njen život ušao kriminalistički inspektor Josip Plavić.

"Nisam to uopšte očekivala, apsolutno sam srećna i nisam razmišljala kako to može da se dogodi. Život je tako čudesan da mu se treba baciti u zagrljaj a ja sam poznata po tome da volim da se bacim životu u zagrljaj i onda on uzvrati najčvršćim zagrljajem koji ste mogli zamisliti", rekla je pevačica za "Večernji.hr" i otkrila da je njen partner takođe muzikalan. 

"Pisao je pesme, sad već više godina nije pisao, ali muzika je sastavni deo njegovog života. Nije bio potpuno upoznat s mojim opusom ali sad se šalimo na taj račun i međusobno se upotpunjujemo. Bilo bi mi drago da pobudim u njemu želju za stvaranjem pesama, a volela bih i da napravimo pesmu zajedno", rekla je Danijela koja je nedavno otkrila kako je upoznala Josipa.

"Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove", iskreno je rekla za "Gloria.hr" Danijela i priznala da uživa u ovom periodu života.

"Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna