Otkako se udala za fudbalera Marka Gobeljića i rodila ćerku Katju, Katarina Grujić uživa u potpuno drugačijem načinu života od onog koji je vodila ranije. Posvećena je naslednici, suprugu i domu, iako i dalje uživa u svom poslu i bezrezervno se daje publici.

Iako ima pomoć oko deteta, pevačica se trudi da najveći deo obaveza obavlja sama, i u tome uživa.

"Mislim da je sve stvar dobre organizacije, nije lako. Što se tiče kućnih poslova, odavno sve znam sama da napravim, skuvam, očistim, i mogu vam reći da u tome uživam i da me to opušta i rasterećuje. Što se tiče Katje, moram priznati da mi pomažu i Markovi i moji roditelji, ali imam i divnu dadilju koja uskoči svaki put kada je neophodno, kada putujem zbog posla ili imam gostovanja po tv emisijama. Za sada sve ide glatko", rekla je ona za "Informer".

Kaća Grujić o braku sa Gobeljom
Instagram / katarinagrujic.doll 

Kaća se odlično snalazi i u kuhinji, a najviše voli da sprema srpske specijalitete.

"Znam i obožavam. Od bake sam naučila najbolja naša nacionalna jela, kuvam ih sa uživanjem. Ništa manje nisam uspešna ni u pravljenju modernijih recepata, ali Marko najviše voli sarmu, pa mu to najčešce i spremam", sa osmehom je rekla Grujićeva.

Pevačica je ćerkicu rodila u decembru 2021. godine, a vrlo brzo nakon porođaja vratila je liniju koju je imala pre trudnoće. Ističe da su za to isključivo zaslužni pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost. 

"Isključivo ishranom i napornim treninzima. Laž je da rezultat dolazi tek tako, kao i priče o genetici. Može ona da vam bude naklonjena, ali bez rada i truda, džaba", objasnila je Katarina, koja priželjkuje da sa suprugom proširi porodicu.

Katarina Grujić kuva srpska jela
Instagram / katarinagrujic.doll 

"Maštala sam i maštam, radim na tome i želim da Marku podarim bar još dvoje dece, a Katji sestru i brata", zaključila je za pomenuti medij.

Fotografije sa crkvenog venčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna