Dugi brakovi kod javnih ličnosti su prava retkost a Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić trajali su više od 20 godina. Činilo se da je ljubavna idila uzdrmana kada se objavljeno da je glumac neveran, ali istina je drugačija.

Probleme u braku, navodno su, imali i pre nego što je u javnost dospela glumčeva fotografija sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević, ali činilo se da je to za prvakinju fitnesa bila kap koja je prelila čašu.

"Brak između Marije i Kubure koji je bio u krizi dodatno je uzdrman zbog njegove afere s Petrom. Kad je Marija videla fotografije na kojima se njen suprug ljubi s devojkom koja je samo pet godina starija od njihovog sina Alekse, poludela je i nastala je ozbiljna svađa", pričao je tada za "Kurir" izvor koji je bio dobro upućen u život sada već bivših supružnika

"Svoje neverstvo Kubura nije demantovao, jer nije ni mogao pošto slike sve govore. On svu odgovornost prihvata na sebe", završava izvor.

Par se zvanično razveo šest godina nakon ove afere, jer su kako se navodilo, imali nesuglasice oko podele zajedničke imovine. Glumac je kraj braka prihvatio kao normalnu životnu stvar, a u razgovoru za portal "Lepa i srećna" tvrdio je da prijateljstva nakon razvoda ima, ako ga je bilo tokom godina zajedničkog života.

Kubura se seli sa Vračara
Youtube/Printscreen/K1 

"Ako postoji pre braka, za vreme braka onda ga ima i nakon", rekao je glumac koji sa Marijom ima dva sina - Aleksu koji ima 25 godina, i Vanju koji je napunio deset.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna