Glumica Danijela Vranješ 2017. godine rodila je ćerku Emu, koju je dobila sa nekadašnjim partnerom, muzičarem Igorom Maleševićem. Prošle godine, ona je ispričala da se od Igora rastala odmah nakon saznanja da je trudna, budući da su shvatili da ne mogu da funkcionišu kao par.

"Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu", ispričala je tada u podkastu "Snaga uma" glumica, koja je ćerku rodila u 44. godini.

Iako više nije u ljubavi sa glumicom, Igor učestvuje u Eminom odrastanju i odgajanju, što je Danijela tom prilikom i potvrdila.

"Ne dozvoljavam da se u mom prisustvu loše priča o Eminom ocu. Želim da ljudi vide ono što je najbolje i što treba da bude uzor. Nemamo mi ništa od kopanja po prošlosti, niti dete ima nešto od toga. Podržavam, naravno, viđanje sa ocem i uvek sam se borila da to bude zdravo, u okvirima onoga što je dobro za dete. Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo", rekla je Danijela.

Nakon rastanka od glumice, Igor je ljubavnu sreću pronašao pored pevačice Dunje Vujadinović, sa kojom sada čeka dete.

Dunja je javnosti postala poznata tokom učešća u prvoj sezoni šou programa "Prvi glas Srbije", već godinama se bavi pevanjem i sarađivala je sa mnogim zvezdama, kojima peva prateće vokale. Na tom spisku su, između ostalih, i Nataša Bekvalac i Emina Jahović, a poslednjih godina nastupa sa Sašom Matićem.

2019. godine Dunja je okušala sreću i na Beoviziji, ali je tada na ovom festivalu pobedu odnela Nevena Božović sa pesmom "Kruna".

Iako je u poodmakloj trudnoći, Dunja je i dalje veoma aktivna, pa je tako 8. i 9. marta ove godine sa Sašom Matićem nastupila na njegovim koncertima u beogradskoj Štark Areni, gde je ponosno pokazala trudnički stomak.

Dunja i Igor u februaru ove godine venčali su se u krugu porodice i najbližih prijatelja, a sada s nestrpljenjem iščekuju rođenje bebe.

Danijela Vranješ retko govori u javnosti o bivšem partneru, ali uvek ističe da nisu u lošim odnosima jer su, iznad svega, Emini roditelji. Još fotografija glumice pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram/studioglumeartdepo Danijela Vranješ

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna