Milan Marić jedan je od najangažovanijih i najpopularnijih glumaca mlađe generacije u Srbiji. Na njegov uspeg neizmerno su ponosni njegovi roditelji, koje nekada zbog posla ne viđa mesecima.

"Pravim intimni krug ljudi od porodice, koja mi je bitan faktor. Nemam toliko vremena da im se posvetim, oni sve razumeju. Moraju da imaju dosta razumevanja i za faze kroz koje prolazim, naš posao zahteva i po nekoliko meseci odsustva ne samo fizičkog, nego i mentalnog. Roditelji mi ne zameraju, hvala im na tome. Prijatelji isto trpe. To je najveća podrška. Kada sam u nekom procesu mogu da se pustim da budem pet meseci odsutan, a da se oni ne ljute i ne prebacuju mi, mnogo bih se loše osećao, ovako mi olakšavaju", iskren je bio u razgovoru za "Blic" nedavno Marić koji je u detinjstvu imao ogromnu očevu podršku da se bavi fudbalom.

"Trenirao je odbojku, plivanje i fudbal, gde se najduže zadržao. Imao je ogromnu podršku oca, koji je strastveni obožavalac fudbala. Nije mu bilo teško da, tek što dođe s puta, vozi sina na trening. Milan je, nažalost, na treningu doživeo jedan nezgodan pad pa je morao da prekine sa tim sportom",  ispričala je jednom prilikom Milanova majka Gordana, koja je otkrila i da je tokom trudnoće imala komplikacije.

milan maric 4-min.jpg
Instagram / eugensmesni 

"Mada se te bebe u velikom procentu ni ne rode, sećam se ko juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi: 'Ovaj je rešio da se rodi'. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega", ispričala je kroz smeh ranije za Kurir Gordana koja je radni vek provela kao vaspitačica u vrtiću, dok  je Milanov otac radio kao komercijalista i imao je svoju firmu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna