Danijela Vranješ naslednicu Emu dobila je sa bubnjarem Igorom Maleševićem, od kog se rastala i pre saznanja da je trudna. U tom trenutku uveliko je bila u petoj deceniji, zbog čega se o njenoj trudnoći uvek pisalo i pričalo tako što se akcenat stavljao na njene godine.

"To me baš nerviralo, ali mi je posle bilo strava zato što su se razne žene nekako osnažile zbog te cele moje priče. To je baš super, kad neka poznata žena tako kasno zatrudni, pa onda druge majke shvate da je to ok", rekla je sada Danijela u emisiji "Na večeri kod".

Danijela Vranješ
Youtube / Printscreen / RTS Šou program - Zvanični kanal 

Glumica je ponosna na ćerku, a malena Ema za sada ne želi da krene maminim stopama, već sanja o tome da bude pevačica.

"Gluma se njoj ništa ne sviđa i ja ću to podržati zaista, kao što ću podržati i sve ostalo. Oni nas vaspitavaju, to je ta generacija dece. Nismo mi isti roditelji kao naši roditelji. Tako da ja sad samo pratim priču, slušam i trudim se da sve to bude u granicama pristojnog ponašanja", iskrena je bila glumica, koja je od malena priželjkivala da bude glumica.

"Sa četiri godine sam izgovorila da ću da budem glumica, a posle sam u pubertetu to nešto kao tajila od mojih, pa sam našla neko pozorište, pa mi se dopalo društvo. To je bilo romantično vreme kad su glumci bili baš carevi i svi su voleli glumce, tako da je to meni nekako bilo normalno. Mojoj mami sam sad car, ali pre toga mi je zamerala što sam glumica, jer je to njoj uvek sve bilo strašno neozbiljno", otkrila je Danijela pojedine detalje iz svog privatnog života.

Osim glume, ova šarmantna plavuša ima još talenata, a zanati joj posebno idu od ruke.

"Moja majka je kriva za to, ja sam prvi jastuk sašila u sedmom, osmom razredu. Baš to volim, baš se snalazim sa zanatima. Znam sa alatom sve. Maštam da imam jednu malu radionicu gde mogu da restauiram i pravim nameštaj, seckam, kuckam, lupkam, baš sam taj tip", rekla je ona u pomenutoj emisiji. 

Danijela Vranješ
Instagram/vranjesd 

Danijela, je podsetimo, svojevremeno govorila o krahu ljubavi sa Igorom i tome u kakvom su sada odnosu.

"Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu", ispričala je glumica pre nekoliko meseci u podkastu "Snaga uma" i dodala:

"Ne dozvoljavam da se u mom prisustvu loše priča o Eminom ocu. Želim da ljudi vide ono što je najbolje i što treba da bude uzor. Nemamo mi ništa od kopanja po prošlosti, niti dete ima nešto od toga. Podržavam, naravno, viđanje sa ocem i uvek sam se borila da to bude zdravo, u okvirima onoga što je dobro za dete. Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo."

Još fotografija Danijele Vranješ pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/studioglumeartdepo Danijela Vranješ

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna