U februaru je porodica Brusa Vilisa rastužila je svet informacijom da je glumac dobio novu dijagnozu, frontotemporalnu demenciju. To je bolest koja utiče na režnjeve mozga iza čela, koji se bave ponašanjem, rešavanjem problema, planiranjem i emocijama uključujući promene ličnosti, opsesivno ponašanje i poteškoće u govoru.

Zbog svega nekadašnji holivudski zavodnik je bleda je senka onoga što je bio, a snimci sa njegove rođendanske proslave mnogima su naterali suze na oči.

Ovaj dan je glumac proveo u društvu najmilijih - uz ćerke, suprugu Emi Heming, kao i bivšu suprugu Demi Mur koja je i objavila video sa proslave na društvenim mrežama.

Na pomenutom snimku cela porodica se okupila i pevala Brusu rođendansku pesmu, a u nekim kadrovima se vidi da glumcu fali prednji zub.

"Danas je mom suprugu rođendan. Dan mi je počeo tako što sam zaplakala, kao što vidite, oči i nos su mi crveni. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često mi stižu poruke da sam jaka. Nemam izbora. Volela bih da imam, ali u svemu ovome imam i dvoje dece koju moram da podižem", napisala je Ema.

"Jednostavno moramo da prihvatimo stvari u svojim životima. Ipak, ponekad sam tužna danima... Tako se osećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam da pravim video s njegovim snimcima i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim zbog vas, jer znam koliko volite mog muža. Hvala vam", zaključila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna