Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić iza sebe imaju turbulentnu prošlost - dva puta su se venčavali i razvodili, imaju dvoje dece, a pevačica je sada otvorila dušu o krahu braka i priznala da joj je taj životni period veoma teško pao.

"Jako brzo smo ušli i u vezu i u brak. Tek posle, kada su se glave ohladile, shvatili smo koliko smo različiti. Tek kada je krenuo pravi život videli smo da se ne slažemo. On je igrao košarku i nikada nije bio tu, to nije bilo pravo stanje stvari", počela je svoju ispovest Katarina u emisiji "RTS Ordinacija".

Ona je priznala da je na seanse kod bračnog terapeuta išla sama, jer njen bivši suprug to nije želeo.

"Sale nikada nije hteo da ide na terapije, ja sam išla sama sigurno godinu dana. Išla sam jer sam došla do momenta da sam se pitala da li je moja želja da se razvedem realna. Da li je ispravno to što osećam. Pre toga ja nisam bila u braku, nisam imala to kao iskustvo. Ja nisam tamo sedela i ogovarala njega... Pomogla mi je da shvatim da se ništa loše neće desiti kada se razvedem", iskrena je bila pevačica, koja priznaje da i danas, tri godine nakon što su se ona i košarkaš drugi put razveli, oseća posledice kraha braka. Trebalo joj je mnogo vremena da ponovo otvori svoje srce, ali je poslednja četiri meseca srećna u novoj vezi.

"Iako ne živimo zajedno tri godine, ja vučem ozbiljne posledice. Nemam vere u sebe. Kada izađem na binu, ja sam druga osoba. Potpuni kolaps nastaje kada dođem kući i treba da budem sa nekim novim. Svašta se skupi i ne mogu da se opustim. To nervira tu drugu stranu i bude problema. Tek pre četiri meseca, nakon tri godine od razvoda, imam vezu. Trebalo mi je dosta vremena i mnogo je važno da druga osoba ima mnogo razumevanja za nas koji izađemo iz braka", otvorila je dušu pevačica, koja je otkrila i koji je bio prelomni trenutak u kome su ona i Aleksandar drugi put stavili tačku na brak.

Rašić, naime, nije želeo da krene na kratko porodično putovanje, Katarina je otišla sama, a kada se vratila odlučili su da se razvedu.

"Spakovala sam decu i samo se uputila na Zlatibor. Taj vikend sam provela sa decom, došla u ponedeljak kući. Decu smo stavili da spavaju i on meni kaže 'da li hoćeš da gledamo neki film'. I ja kažem 'ovo ne može ovako'. Nije bilo suza. Ali posle toga je bila reka suza. Samo je bila žal za neuspehom i krahom, ispričala je ona u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Katarine Sotirović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sotirovicka Katarina Sotirović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna