Katarina Sotirović se od Aleksandra Rašića razvela posle četrnaest godina ljubavi jer su različita razmišljanja i stavovi njihovu priču doveli do kraja. Iako to nije čest slučaj, oni su ostali da žive pod istim krvom i nakon emotivnog razlaza, i kako pevačica tvrdi, odlično funkcionišu.

"Mi smo ostali jako dobri prijatelji. Tu smo jedan drugome šta god da treba, ali smo zaista shvatili da bolje funkcionišemo kada nismo u braku, nego kada jesmo. Sale renovira stan i sada je kod nas, tu su i deca, sve je lakše tako", kaže Katarina koja priželjkuje da joj se dogodi novi ljubav. Ipak, u razgovoru za Kurir TV priznala je da joj je izuzetno teško da nađe novog partnera, jer se vreme potpunilo promenilo.

"Moj novi partner moraće da prihvati mog bivšeg muža. Mi tako funkionišemo i on je tu uvek za mene. Ali čudno je vreme, sve se dešava preko interneta, preko interneta se upoznaju i kad sede po kafićima više su na društvenim mrežama nego jedan sa drugim. Ja mislim da je najbolje upoznati nekoga po preporuci, ili tako u prodavnici, pa da bude onako kao na filmu", iskrena je Katarina

Izvor: Lepa& Srećna