Katarina Sotirović proslavila se kao pevačica "Koktel benda", ali se u medijima često pisalo i o njenom privatnom životu i to zbog ljubavi sa košarkašem Aleksandrom Rašićem.

Pevačica i sportista prvi put su stali na "ludi kamen" 2007. godine, potom su dobili ćerku Juliju, ali su se nakon tri godine braka razveli. Međutim, raskol nije dugo trajao i 2011. godine, godinu dana nakon prvog razvoda, usledilo je pomirenje.

Odlučili su da svojoj ljubavi daju drugu šansu i obnovili su bračne zavete, a 2016. godine dobili su i drugo dete, sina Davida. Međutim, ni drugi put njihov brak, nažalost, nije opstao, pa su se 2020. godine definitivno razišli.

"U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama "razvlačimo" u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako - najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo", otkrila je tada pevačica u emisiji "Kec na jedanaest" na TV "K1".

I dok su pred oltar otišli "ludi od ljubavi", odluku o razvodu doneli su hladnih glava.

"Došli smo do trenutka kada smo iscrpli sve pokušaje da opstanemo, kad smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu doneli smo hladno i smireno", rekla je jednom prilikom Katarina za magazin "Gloria".

Pevačica je objasnila da je najteže bilo objasniti ćerki i sinu da mama i tata više ne žive zajedno, iako su oni to dobro podneli.

"David mnogo bolje to podnosi, mali je, pa ne razume. Dok Julija, koja ima skoro devet godina, sve shvata, i situaciju i terminologiju. Ali Saša i ja još uvek provodimo dosta vremena zajedno, i okupljamo se svi, tako da pokušavamo da što lakše svi prođu kroz tu fazu", rekla je svojevremeno.

Iako priželjkuje da ponovo voli, Kaća je nakon razvoda priznala da i dalje nije spremna za novog partnera.

"Možda ću neke muškarce odbiti zbog svog stava, ali Aleksandar je broj jedan u mom životu, zauvek i tu je kraj priče. Žao mi je što nas dvoje nismo uspeli kao par, jer je on divna osoba, ali verujem da za njega postoji bolja žena koja ga neće nervirati kao ja. Neka njegova srodna duša. To želim i sebi", iskrena je bila Kaća, koja je tokom pandemije korona virusa počela da se bavi još jednim poslom - postala je manikirka.

"Srećna sam što sam bila uporna da naučim nešto novo i da u ovim godinama radim još nešto što volim! Pevanje je tu, ali ovo sa noktima me je preporodilo! Jedva čekam da krenem sa jednom divnom saradnjom i da na miru radim to što volim", otkrila je tada.

Još fotografija Katarine Sotirović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sotirovicka Katarina Sotirović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna