Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić ponosni su roditelji četvoro dece - dva sina i dve ćerke, a uz dobru organizaciju uspevaju da usklade sve poslovne i privatne obaveze. Odnosno skoro sve - svadbu nisu uspeli da ubace u svoj pretrpani raspored.

"Kao mala, maštala sam o bajkovitoj svadbi, belim konjima i romantičnoj venčanici, a sada kada imam za koga da se udam, to mi više nije interesantno. Da se samo Vujadin pita, venčanje bi se desilo odavno jer njemu estetski trenutak nije preterano važan, ali je meni, kao i svakoj ženi, upravo to od neprocenjivog značaja. Zato venčanje uvek odlažem rečima: 'Sad je kasno, nemam vremena da organizujem svadbu'", ispričala je jednom prlikom Mirka koja priznaje da svadbe voli.

"Volim svadbe jer su same po sebi atrakcija. Mnogi običaji koje sam videla širom Srbije su mi bliski, ali ima i onih za koje nisam znala. Neobično mi je bilo kada sam na jednoj svadbi videla da se pogača nosi od gosta do gosta, a oni je kite novcem, kao i kada se čita iz sveske ko je koliko novca dao mladencima", kazala je Mirka za "Story", pa otkrila šta je to na šta će ona prilikom organizacije svog svadbenog veselja obratiti pažnju.

mirka vasiljevic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

 "Uvek kada je vesela atmosfera i igraju svi od sedam do 77 godina, kažem da bih volela takvu svadbu jer je to ono što će ljudi zapamtiti. Kao i svaka druga žena primećujem detalje, lepu dekoraciju, ali kada sve prođe, niko se ne seća kakve su bile salvete ili mašne, već kakva je bila atmosfera", rekla je Mirka.

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna