Sanja Vučić odlučila je da ne otkriva mnogo o svom emotivnom životu zbog, kako je rekla, neprijatnih iskustava od ranije. Iako ne želi da govori o svom emotivnom partneru, ne krije kakva je kada je u vezi.

"Doza ljubomore može da bude simpatična, ali ljubomora ne znači nužno ljubav. Smatram da je i nesigurnost jedan od faktora, zbog toga partnera može ograničava u određenim aktivnostima", rekla je bivša Uraganka.

"Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda",  rekla je u jednoj emisiji Sanja, pa se i dotakla izazova koje su društvene mreže donele sa sobom.

Sanja Vučić o ljubomori u vezi
Printscreen/ YouTube RTS Šou program - Zvanični kanal 

"Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih. Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu", rekla je Sanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna