“Prsten sudbine” je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca. Često se i postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je zbog toga što obiluje intrigama kao i različitim odnosima unutar porodice koja je i više nego komplikovana.

Svima je zapao za oko lik tetka Ljube, koja je zbog brata odlučila da se posveti porodici, a ne sebi.

Kako smo mogli da pročitamo u nekim istraživanjima, odnos između braće i sestara obično se pokazuje najtrajnijim. Takođe, odnos s braćom ili sestrama je najvažniji odnos u našim životima, te ako on nije dobar onda će biti određenih problema. Istraživanja pokazuju i da je odnos braće i sestara presudan za emocionalno dobro.

1343639_prsten-sudbine-10_ls.jpg
Promo 

Raskoli između braće i sestara mogu biti najbolniji, pa tako verujemo da je i to i rak rana tetka Ljubi koja je zbog svog brata koji je upropastio sve i ostavio trudnu ženu, odlučila da se totalno posveti porodici.

Moguće i da je osećala neku "dužnost" da bude svojoj snajki pri ruci, budući da ju je njen brat izneverio. Ljuba možda nema sreće u ljubavi baš iz tog razloga jer traži pogrešne muškarce, a silno želi da je neko voli. Brat je očigledno ostavio neke posledice po sestrinoj emocionalnoj strani.

1343841_prstensudbineep066_ff.jpg
Promo 

Kada je brat nakon odlaska ponovo došao u kući i doneo dete koje ima sa ljubavnicom, Ljuba je prihvatila i to, budući da nije mogla da sakrije ljubav prema svom bratu iako ju je razočarao zbog napuštanja. Neke ljubavi su spremne sve da "zamaskiraju", a naš narod voli da kaže "najveća je ljubav sestre prema bratu".

Nova hit serija emituje se radnim danima u 15 časova, a zbog velikog interesovanja Kurir televizija je obezbedila publici još jedan termin u 22 časa.