Harmonikaš Aca Sofronijević u oktobru 2022. godine okončao je vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk u trenutku kada su svi očekivali svadbena zvona.

"Svakako da sam krenuo dalje, jedan period patnje je morao da se prođe. Sada pamtim samo najlepše stvari, mi smo uživali u ljubavi dok je sve to trajalo. Ponosan sam jako na taj period koji sam proveo sa Sanjom i želim joj zaista sve najlepše u životu", kazao je za "Grand Online" harmonikaš tada koji je sada uplovio u novu vezu. Sofra je otkrio kako je njegov emotivni status uticao na njegove stvaralačke sposobnosti i koliko mu ona daje pokretačke energije.

"Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Ako je ljubav prava ona je bezuslovna i zato tvrdim da je ljubav sloboda i obratno", rekao je Sofra koji je ostao uzdržan po pitanju nove devojke.

"Mi smo veoma ozbiljni ali otom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo", dodao je uz osmeh Aleksandar koji sarađuje i sa brojnim autorima, kompozitorima i tekstopiscima, a otkrio je i da prostora za saradnju uvek ima, i odnosi se na sve, uključujući i njegovu bivšu devojku, TV voditeljka Sanju Ćulibrk koja takođe radi tekstove.

"Zašto da ne?! Ako Sanja napiše neki dobar tekst koji nam se dopadne, a da neko napravi melodiju, zašto da ne… Mi smo ostali u prijateljskim odnosima i to je sasvim u redu", zaključio je Aleksandar za Grandm dok Sanja nije bila raspoložena za komentar.

Sanja Ćulibrk o vesti da Aca Sofornijević ima novu devojku
ATA / Antonio Ahel 

"Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijac da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo", poručila je Sanja za "Grand".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna