Prijatelji i porodica opraštaju se od glumice Nuri Flores, poznate i našoj publici po ulozi u čuvenoj TV seriji "Kasandra". Venecuelanska zvezda je izgubila dugogodišnju bitku protiv karcinoma.

Nuri je preminula u 81. godini, a imala je dugu i plodnu karijeru. Pored uloge Herminije, poznate zlobnice iz "Kasandre", igrala je i mnogim drugim ostvarenjima.

Nuri je počela da radi 1956. godine, a postala je poznata već sledeće godine kad je izabrana za Mis Venecuele. Ostvarila je veliku karijeru kao televizijska glumica.

nuri flores.jpg
Youtube / TV Best 

Poznata je po ulogama u telenovelama "Sobarica i senator", "Elenin duh" i "Anđeo osvete". 

"Igrala sam sve do 1993. godine kada sam završila ulogom u `Kasandri`", napisala je Nuri na svom Instagram nalogu. Bila sam veoma srećna na toj televiziji... Imala sam najbolje šefove... hvala ti, bože, za vreme koje sam proživela tu... bila sam veoma srećna... "

Prema vesti objavljenoj u stranim medijima, Nuri je umrla u Floridi, u Majamiju.

Glavna glumica Koraima Tores, koju publika i dalje obožava kao Kasandru, takođe ima problema sa zdravljem, ali se bori da ih drži pod kontrolom. Ima benigne tumore na dojkama i zato odlazi na detaljne preglede dvaput godišnje.

Žalila se i da su joj pregledi bolni, ali i da joj ulivaju strah, što svaka žena koja je bila na mamografiji odlično zna. "Trenutak kad vas na aparatu snimaju izaziva strepnju, ali je zato momenat kad dobijete dobar rezultat ispunjen ogromnom srećom i olakšanjem", kaže Koraima. Koliko je lepa i dan-danas, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / lacoreima Uloga je obeležila život lepe glumice!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna