Modni kreator Saša Vidić poznat je po tome da nema dlake na jeziku, zbog čega često ulazi u sukobe sa mnogim javnim ličnostima.

Među njima je i pevačica Andreana Čekić, a njihov sukob počeo je 2018. godine, kada je Saša ocenio pevačicin stajling kao modni promašaj nedelje.

"Ti i dalje ne možeš da shvatiš da ću te, svaki put kad izjaviš ružne stvari o meni, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje zvano istina. Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ, tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek. Gde su ti pozivnice na razna veselja koja su se dešavala ovih par meseci? Nigde te nisam videla. Kako to? Volela bih da sam te videla, pa da mi objasniš kako da se obučem. Šteta. Ponekad mi te je žao što te baš niko ne voli", odgovorila je tada Andreana Vidiću putem Fejsbuka, a on nije prećutao.

"Grdana, u čemu je tvoj problem? Pa ti u ovome i dalje izgledaš kao metla, to jest kao džoger, ili si možda želela da skineš Cecu? O tome možeš samo da maštaš, ona je ispred tebe 15 miliona svetlosnih godina! Sedi i ćuti, već sam ti prošli put rekao. Ne bih te ni ocenjivao, ali prosto nismo imali nikog ružnijeg ove nedelje da stavimo u rubriku. I ako ćemo realno, ružnije i lošije obučeno od tebe stvarno ne postoji", glasio je tada odgovor kreatora.

Saša Vidić
ATA / Antonio Ahel 

Andreana je nedavno u medijima izjavila da Saši oprašta uvrede, a on je sada imao odgovor i na to, i ni ovog puta nije štedeo pevačicu, kao ni njenu majku.

"Jao, mučenica. Ko se seća te žene? Ja sam je svađom vratio u život, nestala je, potonula, ljudi su zaboravili ko je i šta je, a ona je dno dna u svakom smislu te reči. Vidim da svuda voda mamu, kao da su obe radile u marketu u Austriji, samo u različitim delovima prodavnica, jedna je bila kasirka, druga valjda na delikatesu", rekao je sada Saša Vidić u intervjuu za "Svet".

Neke od fotografija Andreane Čekić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Andreana Čekić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna