Milica Pavlović okupila je nekoliko hiljada obožavalaca na svom prvom solističkom koncertu koji je u subotu, 11. februara, održala u hali "Čair" u Nišu. Dve osobe koje su joj jedine falile tog dana bili su njeni baka i deka koji su, nažalost, preminuli. Baka Rada i deka Vladimir odgajili su Milicu i do poslednjeg dana bili su joj najveća podrška.

"Došli su iz Švajcarske, Hrvatske, Beograda, Kruševca, ceo region. Bila je moja tetka zajedno sa maćehom i ponosne su. Iskreno, samo su dve osobe falile i ja ne mogu to da ne kažem.Tu sam gde sam zahvaljujući to dvoje ljudi. Usadili su mi da se lepo ophodim prema ljudima, da negujem i prijateljstva i publiku, da se borim pošteno i srcem. Baka mi je uvek govorila 'Miko igraj, Miko pevaj', deda se radovao i ta njihova iskra u očima mi je falila, fale mi. Koncert sam zaista posvetila Vladimiru i Radi", rekla je za emisiju "Premijera Vikend Specijal" Milica po završetku spektakla.

Mnoge kolege bodrile su je pred izlazak na scenu, a pevačica je posebno izdvojila poruku koju je dobila od Saše Matića.

"Saša Matić mi je rekao da želi da krenem sa novom rečenicom, u novi red, i da i dalje koračam sigurnim stepenicama", otkrila je ona.

Milica ove godine planira da održi i koncert u beogradskoj "Štark Areni", a na istom mestu zapevaće i Ana Nikolić, koja je Pavlovićevoj postala najveća suparnica nakon sukoba oko pesme "Provereno". Šuškalo se da će njih dve ozvaničiti pomirenje na Aninom koncertu, ali Milica kaže da od toga nema ništa.

Milica Pavlović i Ana Nikolić
Instagram/Ana Nikolic, Instagram/senoritamilica 

"Zaista žena ima sjajne pesme, ima predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče", zaključila je pevačica.

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna