Porodica Danijele Dimitrovske ne može da sakrije radost zbog prelepih vesti. Danijelina rođena sestra Ivana je trudna i uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi majke.

Bebi se neizmerno obradovala Danijela koja je jako vezana za sestru.

"Beba....Stiže.", napisala je Ivana, a Danijela je među prvima prokomentarisla sestrinu fotografiju, presrećna što će ponovo da postane tetka.

Manekenki je najveću podršku nakon razvoda od Ognjena Amidžića pružila upravo sestra.

"Mislim da je Ivana mnogo lepša od mene. Ona je neko ko se bavi psihologijom, kada imate taj mir i balans, onda dodatno zračite. Jedna drugoj smo velika podrška, ja sam starija i onda sam više zaštitnički nastrojena prema njoj i dosta sam joj pomagala tokom odrastanja. Uvek je tu uz mene i ona je prva kojoj se obratim kada imam neki problem", rekla je nedavno za "Blic" Danijela kojoj je sestra uputila dirljive reči na Instagramu.

"Moje sve. Moj oslonac. Moj mir. Moj spokoj. Moja realnost. Moj razum. Moje sada. Koliko sam srećna što si izabrala mene da mi budeše sve", napisala joj je Ivana nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna