Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić u julu ove godine saopštili su da se razvode nakon decenije braka. Manekenka se nakon rastanka od voditelja potpuno okrenula njihovom devetogodišnjem sinu Matiji, a najveću podršku u ovom izazovnom periodu joj pruža rođena sestra Ivana.

"Mislim da je Ivana mnogo lepša od mene. Ona je neko ko se bavi psihologijom, kada imate taj mir i balans, onda dodatno zračite. Jedna drugoj smo velika podrška, ja sam starija i onda sam više zaštitnički nastrojena prema njoj i dosta sam joj pomagala tokom odrastanja. Uvek je tu uz mene i ona je prva kojoj se obratim kada imam neki problem", rekla je nedavno za "Blic" Danijela kojoj je sestra uputila dirljive reči na Instagramu.

"Moje sve. Moj oslonac. Moj mir. Moj spokoj. Moja realnost. Moj razum. Moje sada. Koliko sam srećna što si izabrala mene da mi budeše sve", napisala joj je Ivana, a Danijela joj je u istom stilu odgovorila.

"Sledeći put kad rešiš da ovako emotivno da me razneseš, samo mi molim te javi da se pripremim. Voli te tvoja sestra", poručila je manekenka.

 Danijela je istakla da uprkos razvodu nije prestala da veruje u brak.

"Verujem i dalje u instituciju braka. Ja sam tako vaspitana, dolazim iz jedne patrijarhalne porodice, takva jedna zajednica daje stabilnost, sigurnost, za oba partnera i za dete, tako da nemam razloga da gubim veru u to", istakla je i dodala da ne isključuje mogućnost da će se ponovo naći pred oltarom:

"To niko ne zna, ja ne volim da kažem ni 'ne' ni 'da', život je čudo i radujem se budućnosti."

Na pitanje da li je trenutno zaljubljena, lepa manekenka je, ipak, ostala tajnovita.

"Zaljubljena sam uvek. U sebe, u dete, u sve oko sebe, u život", rekla je kroz osmeh za "Blic" Danijela.

Još fotografija Danijele Dimitrovske pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Danijela Dimitrovska Danijela Dimitrovska nakon razvoda otišla u Solun

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna