Iako u prvim mesecima trudnoće nije želela da govori o prinovi, glumica Anđelka Prpić sada ponosno pokazuje stomak. Najnovijom fotografijom pokazala je koliko blista u drugom stanju, a nije krila ni sreću zbog prelepog perioda koji trenutno proživljava.

Ona je pozirala na suncu, u uskoj crnoj haljini, dok je u prvom planu trudnički stomak.

"O planovima za vikend", napisala je glumica, koja je sada u sedmom mesecu.

Anđelka, podsetimo, čeka prvo zajedničko dete sa novim izabranikom Markom, inače nekadašnjim najboljim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića. Njih dvoje razveli su se 2020. godine nakon devet godina braka, u kojem su dobili sina Jakšu.

"Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj", rekao je Dario Prpić za "Informer" kada je otkrivena Anđelkina veza sa Markom.

Anđelkin sin Jakša krenuo je maminim stopama i već se oprobao u nekoliko filmskih projekata, kao što su "Toma" i "Bauk".

"Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete. Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkova. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam", rekla je nedavno glumica.

Fotografije Anđelke Prpić sa sadašnjim partnerom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Prvi put pokazala trudnički stomačić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna