Anđelka Pripić nerado govori o svom privatnom životu, pa ne čudi što nije želela da komentariše trudnoću i vezu sa prijateljem svog bivšeg muža Daria. Uprkos njenoj rešenosti da ne priča, mnoge zanima ko je muškarac sa kojim glumica očekuje dete. Kako piše Kurir u pitanju je izvesni M.Ž, kome je trebalo bivši Anđelkin suprug da kumuje na venčanju s dugogodišnjom partnerkom sa kojom je proveo 11 godina.

"Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i trebalo je da Dario njemu kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo",  otkriva dobro obavešten izvor za Kurir.

Navodno je M.Ž. svoju emotivnu vezu okončao još u martu, pa se pretpostavlja da tada započela ljubav sa Anđelkom.

Gluica se razvela 2020. godine i to nakon devet godina braka. Naslućivalo se da je razlog kraha braka prevara koju je, navodno, počinio Dario, ali ni jedno ni drugo nisi demantovali niti potvrdili te navode. Međutim, kasnije se navodilo da je Dariova ljubomora bila kamen spoticanja i razlog za nesuglasice. Navodno, on nije mogao da podnese to što je Anđelka snimala eksplicitne scene, a posebno u seriji “Žene sa Dedinja”. gde joj je partner bio Dragan Mićanović.

Anđelka i Dario imaju sina Jakšu, koji je u avgustu napunio deset godina.

depp_geozavod_19102021_0029
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna