Pevačica Vesna Zmijanac operisana je u Kliničkom centru Srbije i ugrađen joj je bajpas, a operacija je prošla u najboljem redu, što je sada potvrdila i njena ćerka Nikolija Jovanović.

Nikolija se sada prvi put oglasila otkako je u medije dospela vest da Vesna ima zdravstvene probleme, a navela je da je se njena mama oseća dobro, da joj sledi oporavak i da je celoj porodici sada potreban mir.

"Kao što ste verovatno pročitali, mama je uspešno operisana i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami, kao i meni, potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro, i da će svakim danom biti sve bolje. Hvala na razumevanju", poručila je Nikolija putem Instagrama, a usledile su brojne poruke podrške i želje za Vesnin brz oporavak.

Bivši muž Vesne Zmijanac je Vlada Jovanović
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, Vesna je i ranije imala problem sa visokim pritiskom, međutim kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše, potražila je pomoć lekara. Oni su je posavetovali da ugradi bajpas, na šta je pristala. 

Pevačici, pored stručnog tima lekara, najveću podršku u ovim trenucima pruža porodica - ćerka Nikolija, zet Relja Popović i unuke Rea i Hana.

"Nema više slanine, sarme, ni domaćeg hleba... Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane", rekao je izvor za "Informer".

Vesnini nastupi su otkazani do daljnjeg, dok se pevačica potpuno ne oporavi kako bi mogla da nastavi sa poslovnim obavezama.

Još fotografija Vesne Zmijanac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / vesna_zmiijanac_official Nekad najlepša žena naše folk estrade.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna