Radoš Bajić je već pola veka u srećnom braku sa suprugom Milenom. Kroz godine zajedničkog života jedno drugom su bili najveći oslonac, pa je glumac, scenarista i reditelj odlučio da njegova voljena dobije i javnu čestitku za Dan žena.

"U našoj ulici - 8.mart 2023. Posle duge i neizvesne zime, moja Milena i ja sa našim Prletom u prazničnoj šetnji. Na mnogaja ljeta i u slavu života", napisao je Radoš pored prelepe fotografije sa voljenom suprugom i rasplakao sve pratioce.

Radoš se svojevremeno prisetio kako je počela njihova ljubav, kao i kroz kakve su sve izazove prošli.


"Na današnji dan, 4.maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta...R", napisao je Bajić svojevremeno.


Jedna od borbi iz koje su zajedno izašli kao pobednici je i Milenina dijagnoza raka dojke.

 "Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna