Ana Bekuta se ne boji da komentariše teme koji bi drugi radije preskočili, pa je tako izazvala oprečna mišljenja kada je poručila devojkama da ne žure sa udajom.

"Devojke, neka vas ne plaši vreme. Prava ljubav će doći. Ne sedajte u voz samo zato što su vam babe iz sela rekle da je poslednji. Svoj pravi voz prepoznaćete same. Kad istinski budete volele sebe, pravi voz će doći na peron", napisala je pevačica jednom prilikom na društvenim mrežama, a sada je i svim damama poslala snažnu poruku za 8. mart

"Devojčice, devojke, žene - borite se svaki dan za svoja prava, za svoj dinar, za svoje mesto i za prostor koji vam pripada. Svaki dan se setite svojih pobeda, svaki dan se setite šta ste preživele, svaki dan se setite svojih malih trijumfa i svojih velikih uspeha. Niste rođene da budete sluškinje, da ćutite dok u vama bukti očaj, da se pokoravate i poginjete glavu. Na kraju svakog tog dana se doterajte, najlepše ste na svetu zbog svega što nosite u sebi. Srećan nam jedan od 365 naših dana u godini", napisala je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna