Iako su svi navikli da Megan Markl i princ Hari pune novinske stupce kada je o britanskoj kraljevskoj porodici reč, sada su njegov stariji brat, princ Vilijam, i njegova supruga Kejt Midlton glavna tema.

Naime, "Marca.com" tvrdi da Vilijam, navodno, ima ljubavnu aferu, a da je njegova ljubavnica Sara Rouz Henburi, bivši model i supruga markiza od Čolmondeleja.

Sara Rouz Henburi
Profimedia 

Kako navode, Sara i Vilijam su proveli zajedno Dan zaljubljenih, a ovo nije prvi put da se piše i njihovom odnosu. Godine 2019. prvi put su kružile glasine o njihovoj navodnoj tajnoj vezi, a sada su se sumnje ponovo pojavile, te svetski mediji ne prestaju da bruje o detaljima.

Sara Rouz Henburi
Profimedia 

Sara je rođena 1984. godine i udata je za Dejvida Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija, sa kojim ima troje dece. Pre udaje radila je kao model, a ona i Kejt Midlton ranije su bile dobre prijateljice, što sada, kako se navodi, više nije slučaj.

Sara Rouz Henburi
Profimedia 

Glasine je jednom prilikom podgrejala i sama Kejt Midlton, kada je u cvećari rekla da nije očekivala ništa od svog muža na Dan zaljubljenih, aludirajući na to da on nije tako romantičan kao pre.

Kejt i Vilijam za sada se nisu oglašavali ovim povodom, a u aprilu prošle godine kraljevski ekspert Endru Morton rekao je za "New Idea" da je ova priča "izmišljotina" i da su Vilijam i Kejt odlučili da ova nagađanja potpuno ignorišu.

Podsetimo, Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godine, imaju troje dece i oduvek su važili za skladan bračni par koji nije sklon skandalima i kršenju kraljevskih pravila.

Još neke od fotografija Kejt i Vilijama pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia U poseti karipskim zemljama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna