Popularnost Harija i Megan pada i u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu, i čini se da će im se ostvariti želja da žive daleko od reflekora. Kralj Čarls III ne može nikako da oprosti sinu memoare u kojima otkrio tajne kraljevske porodice. Zato je odlučio da ga kazni i oduzme mu vilu u kojoj je živeo sa Megan nakon venčanja. Posle svadbe, Hari i Megan su se preselili u desetosobnu kuću "Frogmor Kotidž", na imanju kraljice Elizabete u Vindzoru, a sada će kuća pripasti kraljevom bratu.

Naime, kralj je rešio da sreže troškove, pa će Endru po svoj prilici izgubiti svoj luksuzni dom u Vindzoru. Endru nema dovoljno novca da bi pokrio troškove održavanja ogromnog zdanja "Rojal Lodža". Svojim je poznanicima, prema saznanju britanskih tabloida, rekao da će morati da se iseli do septembra, a njegov novi dom biće Harijeva vila.

Inače, Hari je u memoarima otkrio da ga je bilo sramota kada je Megan prvi put kročila u njegov momčki stan.

Kućica "Notingem Kotidž" u kojoj je Hari bio smešten od 2013. godine, kao momak, delo je cenjenog arhitekte Kristofera Rena, još iz 18. veka.

"Živeo sam tamo nekoliko godina, i ona jeste u okviru palate. Ali to je stara kuća sa niskim plafonima, to nije palata, samo je blizu nje. Bilo me je sramota", otkrio je Hari u memoarima.

megan markl princ hari 0391216379.jpg
Profimedia 

"Posmatrao sam je dok smo išli ka kući, osetio sam olakšanje kad sam video da kod nje nema nikakvih znakova razočarenja", piše Hari. Međutim, to se promenilo kad je vojvotkinja od Saseksa ušla u prvu sobu. Plafoni su bili niski kao u kućici za lutke. Megan je bilo žao što Hari, onako visok, stalno udara glavom u tavanicu.

"Rekla je nešto u stilu - kao stan za studente", napisao je princ.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna