Počevši od tematike, preko načina snimanja, prenošenja priče, pa sve do kostima i izbora glumaca, reakcije gledalaca su bile više nego pozitivne, a sudeći prema komentarima, ovo je nova omiljena serija naše publike.

prsten-sudbine-ep03-2 (1).jpg
Promo 

Današnja epizoda obećava još uzbudljiviju radnju jer će Denisov otac Grigorij saznati da Anja radi u njihovoj kompaniji, u odeljenju za poslovni razvoj preduzeća, zbog čega će mu iznenada i pozliti. Anja bez razmišljanja pritrčava prva u pomoć i vozi ga u bolnicu.

prsten-sudbine-ep03-1.jpg
Promo 

Ganut njenom dobrotom i saosećajnošću, Grigorij iz korena menja svoj odnos prema njoj i nakon godinu dana priznaje sinu da je on kriv za krah njihovog odnosa. Uporedo, Jana se nosi s teškom životnom situacijom i u trenutku kada donosi odluku da abortira saznaje da zbog toga najverovatnije više ne bi mogla da ima decu.

PRSTEN SUDBINE Promo

Ne propustite novu, treću epizodu intrigantne serije "Prsten sudbine" danas u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana u još jednom terminu u 22 časa.