Nevena Božović ponosna je mama devojčice Anke, koja sada ima godinu i po dana, a pevačica se u roditeljskoj ulozi odlično snašla.

"Dobro sam se snašla, moram da priznam, to komentarišu i ljudi u mojoj okolini.Nekako se psihički spremaš na to, i kada se desi već si spreman. Meni je uz dobru organizaciju nekako sve lako. Sve radim sa uživanjem i onda nekako imate snage za sve ostale stvari, mnogo više nego ranije", objasnila je za "Grand Online" pevačica, čija naslednica već pokazuje interesovanje za muziku.

"Iskreno da, to je jedini kontakt sa nečim što ona gleda na televiziji, telefonu i kompjuteru, reaguje jako lepo na muziku, ali videćemo, ima vremena do toga", rekla je Nevena.

nevena bozovic
ATA / Antonio Ahel 

Njen suprug, pilot i ugostitelj Nikola Ivanović, velika joj je podrška u poslu, te se pevačica oko svih odluka i poteza savetuje sa njim.

"Naravno, on je uvek tu da se konsultujemo i da mi negde ukaže na neke stvari, iako nije direktno u svetu muzike. Njegovi saveti mi znače, isto razmišljamo, od njega uvek dobijem potvrdu za ono što mislim. Jako se dobro razumemo i kada su te poslovne stvari u pitanju", kaže pevačica, koja se prošle nedelje našla u sastavu stručnog žirija takmičenja "Pesma za Evroviziju".

Ona je više puta do sada nastupala na najvećem muzičkom takmičenju, a ovo iskustvo rado bi opet ponovila.

"Da, to me često pitaju jer sam tri puta bila na Evroviziji, ali sa nekim razmacima. Ja bih uvek, ali samo ukoliko se desi ta pesma sa kojom mislim da mogu nešto da napravim. To se desilo pre nekoliko godina sa pesmom 'Kruna', verovala sam u nju, ali se nisam opterećivala time da moram da odem na Evroviziju. Pa ako se spontano desi neka, zašto da ne… Volim Evroviziju, volim da budem deo te velike priče i velike scene", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Nevene Božović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nevenabozovicofficial, Kurir / Damir Dervišagić Iako uživa u majčinstvu ne planira proširenje porodice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna