Nevena Božović već pet godina je u srećnoj ljubavi sa crnogorskim pilotom i ugostiteljem Nikolom Ivanovićem, a vezu su 2019. godine ozvaničli brakom. Ipak, najveća kruna njihove ljubavi stigla je prošle godine, kada su dobili ćerku Aniku.

Iako izbegava da detalje o privatnom životu deli sa javnošću, Nevena se sada ipak osvrnula na podršku koju ima od muža kada je reč o muzičkim projektima, kojima se sad polako vraća budući da je nakon porođaja napravila pauzu u karijeri.

Od Nikole, kako kaže, dobija savete, ali i kritike.

"Nikola vrlo dobro poznaje muziku, pažljivo prati šta ja radim, ponekad ima jako dobre ideje, a bogami ume i da da kritiku", ispričala je pevačica u emisiji "Pusti brigu" na "Kurir" TV.

Iako je tokom porodiljskog odsustva odmarala i brinula o ćerkici, Nevena je našla vremena i da pripremi nove pesme koje će publika uskoro moći da čuje.

"Na muzičkoj sceni se mnogo toga promenilo i mnogo se snima.Ja pratim trendove, ali ipak sam rešila da me malo nema dok ne spremim materijal. Snimila sam do sad pet pesama za novi album koji će imati disko-pop zvuk, što je nešto drugačije od onoga što sam do sada radila", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Nevena Božović odlično se snašla u ulozi majke i uživa u svakom trenutku sa naslednicom. Iako ima pomoć, kako je svojevremeno ispričala, trudi se da sve obaveze oko ćerkice obavlja sama.

"Jako sam se dobro snašla. Kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno. Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi", ispričala je ranije za magazin "Story".

Još fotografija Nevene Božović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nevenabozovicofficial, Kurir / Damir Dervišagić Iako uživa u majčinstvu ne planira proširenje porodice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna