Marija Kilibarda nakon 12 godina napustila je Prvu. Voditeljka važi za jedno od najomiljenijih TV lica, a na Prvu je došla 2011. godine. Vodila je osam različitih emisija, među kojima su "150 minuta" i "Super Srbija".

"Iskreno, zatekli ste me jer je to još uvek jako sveže. Dvanaest jako bitnih i lepih godina sam provela na Prvoj i iskustvo stečeno kroz sve te godine i 8 različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja", potvrdila je za "Blic" Kilibarda.

Marija Kilibarda sa sa Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić vodila je emisiju "Žene". U emisiji "Letnjih 150 minuta" kolege su joj bili Dejan Pantelić i Jovana Vukojević, dok je emisiju "150 minuta" vodila  sa Slavkom Beleslinom na Prvoj televiziji. 

Bila je domaćin i poznatog šoua "Tvoje Lice Zvuči Poznato", prve tri sezone, kao i u petoj sezoni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna