Život Nevene Božović u potpunosti se promenio prošle godine kada je rodila ćerku Aniku, koja je najveća radost pevačici i njenom suprugu Nikoli. Kao mama devojčice, Nevena je u početku naslednici kupovala mnogo garderobe, ali je u jednom trenutku, kako kaže, shvatila da za tim nema potrebe.

"U početku je bilo svega, ali posle par meseci shvatiš da sve brzo preraste. Imamo i starije sestre, pa i od njih uzimamo stvari", otkrila je pevačica za Nova.rs.

nevena bozovic
ATA / Antonio Ahel 

Iako voli da eksperimentiše sa scenskom garderobom, Nevena nije od onih žena koje previše troše na odeću.

"Ja sebi kupim samo šta mi treba u tom trenutku, nisam neka kupoholičarka. Svakako da volim da eksperimentišem, ali u nekim granicama, to je ono u čemu se ja prijatno osećam, volim promene, ali ne po svaku cenu", objasnila je pevačica.

Iako ima pomoć i svoje i suprugove porodice, Nevena je nedavno otkrila da najviše voli da ona obavlja sve obaveze oko malene Anike.

"Jako sam se dobro snašla. Kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno. Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi", ispričala je ranije za magazin "Story".

Podsetimo, Nevena i Nikola venčali su se u aprilu 2019. godine, a ćerku su dobili u avgustu 2021. Još fotografija ovog para pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nevenabozovicofficial, Kurir / Damir Dervišagić Iako uživa u majčinstvu ne planira proširenje porodice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna