Pevač Nemanja Vuković (22) koji se proslavio u takmičenju ''Zvezde Granda'' poginuo je sinoć kod Dobanovačke petlje. Do udesa je došlo tako što je mladić sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu.

On je uspeo da napusti vozilo, ali je pokušao da pređe auto-put pa je na njega naleteo autobus koji se kretao iz smera Banjaluke. Ova vest potresla je čitavu estradu, naročito pevačicu Slađu Allegro sa kojom je trebalo da ima nastup na Malti.

"U šoku sam. Saznala sam pre par minuta. Divno dete. Trebalo je na Malti da radimo, ne znam šta bih rekla", rekla je Slađa za Kurir.

sladja alegro-min.jpg
Instagram / sladja.allegro 

Nemanja je postao poznat u javnosti kad se, sa 18 godina, pojavio u takmičenju ''Zvezde Granda". On se takmičio u sezoni 2018/2019, kada je žiri hvalio njegov glas, ali i stas. Nakon ovog učešća, njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Bio je poreklom iz Foče, tamo je završio srednju ekonomsku školu, a osim kao pevač, nastupao je i svirajući klavijature.

Nemanjin idol bio je Peđa Medenica, sa kojim je u jednom trenutku i sarađivao. Punio je klubove, a družio se i sa mnogim kolegama, među kojima su Goga Gačić i Aleksandra Bursać.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna