U domu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas je najsrećniji dan. Pre tačno četiri godine pevačica je postala majka, rodila je sina Aleksandra koji je je postao centar njenog sveta. Promenio je njen pogled na život, a sa suprugom  planira proširenje porodice. Međutim, ti planovi su za sada na čekanju, zbog poslovnih obaveza.

"Voleli bismo da dobijemo devojčicu, ali mislim da će to sada malo sačekati, kad već nisam odmah rodila jedno dete za drugim", rekla je pevačica za "Alo", koja je zatim priznala da je njen naslednik zahtevno dete.

"Jeste, povukao je na mene. Na mene je tvrdoglav, a Filip je u detinjstvu bio veći zvrk, to je na njega pokupio. Sve što traži moramo da uradimo, ne možemo da ga prevarimo", rekla je pevačica koja je sinu čestitala rođendan i na Instagramu.

"Srećan rođendan, Aleksandre, da si nam živ i zdrav i da ti se ostvare sve željice... Velikih 4", napisala je ponosna Aleksandra kojoj lepši poklon za 8. mart ne treba.

Aleksandra je od 2018. godine u braku sa Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića i pastorkom Lepe Brene, a s obzirom na to da je njegova porodica vrlo imućna u više navrata se spekulisalo da su joj oni finansijski pomagali.

"Njegova porodica mi nikada nije finansijski pomagala, sve sam od prvog dana sama finansirala. Rano sam počela da se bavim ovim poslom, sa 14 godina, i tako sam vaspitana i naučena, trudila sam se da se sama izborim i zaradim svoj dinar. Nikada nikome nisam tražila i nikome ništa nisam dužna, uvek sam se trudila da ne zavisim ni od koga. Zato sam sve sama uložila u svoju karijeru, tako da nikada neće doći dan da neko kaže da je uložio u mene, jer sam ja sve sama uradila", istakla je Aleksandra i objasnila zbog čega se najčešće svađa sa mužem, sa kojim i poslovno sarađuje:

"Svađamo se oko pesama samo, radio mi je melodiju i tekst za pesmu "Zvuk tišine". Bilo je jako naporno! Svađali smo se dosta, ali naravno da je to sve iz obostrane želje da bude što bolje. Ispalo je super, i uvek sam govorila da njemu najviše verujem. Otkada se zabavljamo, on mi najviše pomaže."

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna