Pevačica Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih u našoj zemlji, a uz veliku popularnost dolazi i mnogo nastupa, gostovanja u emisijama i drugih poslovnih obaveza. Ona je nedavno objavila i novi album, u koji je takođe uložila mnogo vremena i truda, a zbog svega navedenog često odsustvuje od kuće. To joj, priznaje, sve teže pada, budući da je njen sin Aleksandar, koji sada ima tri i po godine, veoma tužan kada se rastaje od mame.

"Radila sam mnogo na ablumu, to me je umorilo dosta, ali je leto već unapred bilo dogovoreno, a ja nikada nisam otkazivala nastupe, tako da sam sve ispoštovala do kraja. Naravno da mi je lakše bilo kad nisam bila majka. Sada kada mi je sin malo veći, ne mogu više da ga prevarim! Svaki moj odlazak je toliko potresan, i za mene i za njega... Evo, danas kad sam krenula na sređivanje za emisiju, toliko je plakao za mnom, da sam ga čula sa ulice koliko vrišti i plače za mnom. Još sam i radila, danas sam došla iz Crne Gore", priznala je Aleksandra Prijović u emisiji "Amidži šou" i dodala da poslednjih godina ne voli previše medijski da se eksponira.

Ljuba Perućica o raskidu sa Aleksandrom Prijović
ATA / Antonio Ahel 

"Kad sam počela da se bavim ovim poslom, prijalo mi je naravno, htela sam da se pojavljujem svuda i što više, ali valjda to ide sa godinama. Sada se lepše osećam kada sam kod kuće, iako mnogo radim. Vremenom sam navikla na to i više mi prija da recimo budemo sa sinom, nego da se sređujem za neko slikanje, gostovanje, prođe ceo dan, tako da se mnogo lepše osećam kada se ne pojavljum često u medijima. Tako sam navikla i tako mi prija! Najbolje mi je da pevam, nego da pričam", rekla je pevačica kroz osmeh.

Aleksandra je od 2018. godine u braku sa Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića i pastorkom Lepe Brene, a s obzirom na to da je njegova porodica vrlo imućna u više navrata se spekulisalo da su joj oni finansijski pomagali.

"Njegova porodica mi nikada nije finansijski pomagala, sve sam od prvog dana sama finansirala. Rano sam počela da se bavim ovim poslom, sa 14 godina, i tako sam vaspitana i naučena, trudila sam se da se sama izborim i zaradim svoj dinar. Nikada nikome nisam tražila i nikome ništa nisam dužna, uvek sam se trudila da ne zavisim ni od koga. Zato sam sve sama uložila u svoju karijeru, tako da nikada neće doći dan da neko kaže da je uložio u mene, jer sam ja sve sama uradila", istakla je Aleksandra i objasnila zbog čega se najčešće svađa sa mužem, sa kojim i poslovno sarađuje:

"Svađamo se oko pesama samo, radio mi je melodiju i tekst za pesmu "Zvuk tišine". Bilo je jako naporno! Svađali smo se dosta, ali naravno da je to sve iz obostrane želje da bude što bolje. Ispalo je super, i uvek sam govorila da njemu najviše verujem. Otkada se zabavljamo, on mi najviše pomaže."

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
ATA Images/ M.M 

Aleksandra je pre dve večeri pevala na svadbi mlađeg brata Novaka Đokovića, Đorđa, i njegove supruge Saške Veselinov, a sada je podelila i svoje utiske sa veselja.

"Divno je bilo, uživala sam. Hvala im što su me pozvali da budem deo te večeri, prelepo je bilo. Imala sam svoj repertoar, mislim da su zadovoljni. Svi su igrali i bili su veseli. Nije mi Novak tražio pesmu, ali Jelena jeste, samo ne mogu tačno da se setim koju. Uvek pevam svoj repertoar, ali ukoliko neko traži nešto specijalno, nikakav problem", rekla je pevačica u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Letnje haljine - Aleksandra Prijović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna