Pevačica Vesna Đogani za dobar izgled može da zahvali dobroj genetici, redovnom treningu i disciplini. Isto važi i za njenog supruga Đoleta Đoganija, koji i u 62. godini naporno vežba, a i neguje se.

"U moje vreme su muškarci počeli da obraćaju pažnju na sebe, svi smo hteli da budemo kao Zdravko Čolić, lepi, zgodni, da nas vole devojke. Istina je da danas kupujem dobre i skupe kreme jer mi to jako prija", priznao je denser u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ a Vesna se nadovezala da u kupatilu ima "tačno 150 krema za lice".

"Nije velik stan, ali jeste kupatilo. Eto, on umesto peškira i stvari, u garderoberu u kupatilu ima kreme. Neke žene imaju tašne, a on ima kreme. On sve jadničak proba. Tako ću ja da uzmem jednu tašnu da probam, pa drugu da probam" našalila se Vesna koja je nedavno za "Zdrav život" priznala da je kubirila s kilogramima. 

"Prošle godine sam od čitavog stresa kuburila s kliogramima i nečemu na stomaku, ne znam kako bih to nazvala, da li je salo ili nešto drugo u pitanju. A ipak s druge strane sve vreme sam trenirala i bila fizički aktivna", rekla je Vesna koja poslednje dve godine redovno vežba.

ishrana vesne djogani
Instagram/Vesna Djogani 

"Prvo sam krenula sa dva treninga tokom nedelje, jer pre toga nisam ništa trenirala. Kasnije smo dodale tri treninga nedeljno i tako smo trenirale sve jače i jače. Hoću da kažem da je fizička aktivnost jako bitna. Zdrav tuh i trening su bitna stavka. Svako neka oslušuje sebe, svoje telo i potrebe", kaže Vesna koja ishranu nije korigovala.

"Ako mi se jede nešto kalorično poješću to u tom trenutku a kajaću se posle. Jedino zbog svog posla ne smem da pijem gazirano, zbog glasa. Jedem girckalice, sve i svašta. Kada vidim da sam preterala doziram određene namirnice", kaže Đoganijeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna