Pevačica Aleksandra Prijović za Novu godinu nastupila je u Banjaluci, dok se 1. januara družila sa publikom u Beogradu. Tom prilikom je otkrila da je prvog dana 2023. godine požurila da što pre stigne u porodični dom, kako bi bila sa naslednikom Aleksandrom.

"Oko pola 7 ujutru sam stigla kući i ustala sam brzo, jer Aki nije mogao da izdrži da ne otvori poklone. Dobila sam neke stvari koje meni trebaju, koje znaju ljudi da bih ja kupila, to su neke sitnice koje trebaju svakoj ženi", otkrila je pevačica za "Alo".

Ona je sa suprugom Filipom sina dobila 2019. godine, a u više navrata isticali su da planiraju proširenje porodice. I dok je pevačica nedavno otkrila da sada priželjkuje devojčicu, njen naslednik bi voleo da dobije brata.

"Aki je tražio igračke, kao i svako dete. Nije dao meni da pišem pismo Deda Mrazu, ljuti se kad uzmem ja nešto da uradim umesto njega. Onda je on napisao da hoće velikog dinosaurusa (smeh). Kada ga pitamo da li želi brata ili sestru, on kaže da želi brata, ali sam ne kaže to. On voli da deli stvari, on deli sve, ali kad je hrana u pitanju - ako mu neko kaže da mu da celu čokoladu, on neće, samo da podeli", otkrila je Aleksandra detalje o sinu.

I Filipova maćeha Lepa Brena pevala je iste večeri u Beogradu, a Aleksandra je otkrila da su se čule pre nastupa, kao i da joj je Brena otkrila da je prezadovoljna time kako je protekla novogodišnja noć.

"Ja obožavam nju da slušam, omiljena pesma mi je 'Imam pesmu da vam pevam'. Ona me je zvala, rekla mi je kako je bila jako srećna i da se sa publikom sjajno provela", ispričala je Prijovićka.

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Aleksandra Prijović na snimanju novogodišnjeg programa u čizmama koje su hit sezone

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna