U britanskoj kraljevskoj porodici problem smenjuje problem. Otkako su Hari i Megan napustili monarhiju, a potom i otkrili strogo čuvane tajne, promenila se klima u javnosti. Članovi kraljevske porodice više nisu toliko popularni. 

"Nedavna anketa je pokazala da je većina istaknutih članova kraljevske porodice izgubila na popularnosti. Moraju hitno situaciju da preokrenu u svoju korist i zadobiju simpatije mlađih generacija", rekao je nedavno Entoni Ber stručnjak za medije i krizno upravljanje i istakao da je za monarhiju javno mnjenje najveći prioritet. Kejt je već prihvatila savet, pa ja na dodeli BAFTA nagrada lupila Vilijama po zadnjici, ali to izgleda nije dovoljno.

Bliži se 6. maj, dan kada će se obaviti krunisanje novog britanskog kralja Čarlsa Trećeg i to u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Sve vezano za ceremoniju čuva se u strogoj tajnosti, ali je u javnost isplivala informacija da je Adel odbila da nastupi u Vestiminsterskoj opatiji. I to ne samo ona, već i Ed Širan. Do skoro je svim pevačicima bilo kakav poziv iz kraljevske porodice bio velika čast, ali to više nije slučaj. 

Adel i Širan su pozivnice dobili, ali da učestvuju ne žele. Kako prenosi portal The News, razlog je taj što su prezauzeti i nikako ne mogu da dođu.

adel 3.jpg
Youtube / Adel 

Ed Širan 6. maja ima zakazan koncert u Teksasu, pa mu nastup u Vindzoru nikako ne odgovara, ali Adel  nema tako opravdan razlog. Mnogi misle da bi mogla da se pojavi na krunisanju kralja Čarlsa, ali to ne želi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna