Snežana Dakić u braku sa bivšim suprugom Vladimirom dobila je ćerku Lauru, koja je ove godine napunila 16 godina.

Kada su voditeljka i njen bivši muž doneli odluku da se razvedu, usledio je težak period za čitavu porodicu, a pogotovo za njihovu naslednicu.

"Bila sam poprilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranja, suze, smeh", iskreno je ispričala Snežana za magazin "Hello".

Prema ćerki, kako kaže, nije stroga, a trudi se da joj usadi vrednosti na kojima je i sama odrastala i da joj, pre svega, pruži mnogo ljubavi.

"Nisam stroga, pre bih rekla da sam fer roditelj. Odnosim se prema Lauri sa ljubavlju, razumevanjem i poštovanjem. Ukazujem joj poverenje i baš zato što nema tabua i treniranja strogoće, nema ni razloga da me laže. Rekla bih da sam savremena majka, vaspitavam je u skladu sa onim u šta i sama verujem", istakla je voditeljka.

Snežana je ove godine odmor provela na Maldivima, dok je njena naslednica prvi put letovala sama sa prijateljima. Voditeljka ističe da nije imala strahove kada je o tome reč, jer u Lauru ima potpuno poverenje.

"Otišla sam na Maldive, ali sam ćerku ostavila kod kuće sa svojom majkom i ostavila joj obaveze koje treba da završi. Inače, ove godine je samostalno letovala prvi put i moram da priznam da sam je pustila mirne glave", rekla je voditeljka.

Još fotografija Snežane Dakić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / snezanadakic Snežana Dakić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna