Lejdi Gaga je jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, a uprkos ogromnoj slavi i bogatstvu ona uživa da provodi vreme sama u svom domu.

"Stvarno je lepo imati vreme za sebe, biti ekspanzivan i znati da si dovoljan sam sebi. Volela bih da sam to znala kada sam bila mlađa. Tada sam puno vremena provodila sama pišući pesma, ali što sam postajala uspešnija, to sam više osećala da  mi je potrebna potvrda drugih da sam odlična", rekla je dobitnica Oscara i 13 Gremija koja ističe da je rad ispunjava.

"Ne provodim puno vremena u Holivudu. Možda izgledam tako jer me viđate na crvenom tepihu kada su dodele nagrada, ali često sam sama kod kuće. To me zaista čini srećnom", rekla je Lejdi Gaga i istakla kako je proputovala celi svet i videla da u najbogatijim državama žive najdepresivniji ljudi, a u najsiromašnijim državama najsretniji.

profimedia-0642433352.jpg
Profimedia 

Lejdi Gaga se tokom detinjstva često suočavala sa psihičkim problemima, kojih tada nije bila u potpunosti bila svesna. Iako je uvek imala blizak odnos sa majkom Sintijom Đermanotom, naučile su da komuniciraju tek kada je Lejdi Gaga postala velika zvezda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna