Voditeljka Suzana Mančić oduvek je isticala koliko je vezana za majku Veru, sa kojom je živela sve do njene smrti i koja joj je bila najveća podrška u odgajanju ćerki Natalije i Teodore. 

"Mislim da čovek odraste kada mu umru roditelji, zapravo kada ti umre majka, tada odrasteš. Majčina smrt me je promenila. Za nju sam bila izuzetno vezana, ne samo zbog toga što je živela sa mnom i mojim ćerkama. Bila mi je najveći oslonac u životu", ispričala je Suzana u emisiji "Milizam" koja je najvažniji životni saveti dobila od majke.

"Meni je ona uvek govorila probaj, pa ako ne uspe, probaj ponovo, to je odličan savet. Uvek je imala samo jednu zamerku, a to je crveni karmin. Smatrala je da se loše slikam tako, stalno se smejem pa mi zubi dođu onako do izražaja. Govorila je i da nosim ravne haljine kako bi naglasila struk, a to je odlika ženstvenosti", ispričala je u emisiji "Praktična žena" Suzana koja je sa majkom delila najveće životne radosti.

"Oduvek sam volela da radim, imala sam i po tri tezge dnevno. Kupila sam kuću, menjala sam automobile. Jednostavno sam mnogo radila, pa nisu mi padale pare sa neba, ali nikada se nisam pravila važna, jednostavno sam uvek uživala u poslu i svom životu. Najvažnije mi je bilo što sam imala novca uvek da sebi ispunim svaku želju, ali i da obradujem svoje najbliže. Eto ja sam tako shvatala oduvek svoju popularnost. Sećam se završim turneju i dobijem dosta para, dođem kući i u sred noći probudim majku i uzmem onaj but para i bacim onako sve i onda se smejemo, cičimo i skupljamo sve. To je takvo vreme bilo", ispričala je nedavno za "Grand online" Mančićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna