Za mnoge je starenje tabu tema, a posebno za javne ličnosti koje su uvek izložene kritikama i sudu javnosti. Sanja Marinković nema potrebu da krije godine. Ostvarena je na svim poljima i u životu uživa punim plućima. Majka je, ima višedecenijsku karijeru, a na izgledu joj mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke.

Popularna voditeljka je sa ponosom proslavila 49. rođendan u društvu svojih najbližih, a nije propustila da na Instagramu podeli delić slavljeničke atmosfere. Za ovu posebnu priliku Sanja je obukla crni kostim, koji je istakao njenu savršeno izvežbanu figuru i zanimljive sandale. Voditeljka je bila zatrpana poklonima, a najviše pažnje privukla je slavljenička torta sa njenim likom.

Inače, voditeljka od detinjstva redovno ima fizičku aktivnost, hrani se zdravo i vodi računa o nezi lica i tela.

"Redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela pokušavam da se negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila. Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću. Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate", rekla je Sanja jednom prilikom za "Hello", te dodala da koristi preparate koji imaju antiejdž efekat i intenzivno hidriraju kožu.

 "Naravno da je genetika osnov, moja baka se kao većina žena negovala samo kremom za lice i glicerinskom kremom za ruke, nikada nije imala mnogo bora, ali mislim da su vremena tada bila drugačija što se tiče ishrane i načina života. Zbog preterano brzog ritma života i stresa, koji ostavlja trag i na koži, danas smo svi prinuđeni da se negujemo adekvatnim preparatima", istakla je tada voditeljka.

Fotografije sa proslave 49. rođendana Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic Sanja Marinković proslavila 49. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna