Dženan Lončarević imao saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori. Automobil poznatog pevača se prevrnuo na putu, prenose crnogorski mediji.

Lončarević je upravljao vozilom kada je došlo do prevrtanja kod mesta Mrki Krš, potvrdio je izvor iz policije.

"Na auto putu oko 14 časova, mjesto Mrki krš, došlo je do prevrtanja vozila kojim je on upravljao", kazali su iz policije prenosi cdm.me.

Zbog ove vesti zabrinuli su se mnogi pevačevi obožavaoci, pa se on oglasio na Instagramu.

"Za sve koji su se brinuli, ja sam živ i zdrav. Sve je u najboljem redu", rekao je Dženan koji jako retko govori o privatnom životu. Detalji o braku i članovima porodice nisu poznati javnosti, a pevač tvrdi da se na to odlučio jer privatni život treba da ostane privatan. Njegov život obeležila je jedna velika tragedija - rođeni brat mu je preminuo 2008. godine, a otac kada je imao tek 14.

"Odrastao sam mnogo ranije kada sam imao četrnaest i po godina. Tada mi je umro otac i tog trenutka sam sazreo i shvatio da moram da se suočim sa životom, da ga shvatim i da se borim. Tada se završilo moje detinjstvo"; bio je iskren pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna