Tekvondistkinja Milica Mandić u osmom je mesecu trudnoće, ali radost zbog rođenja bebe koje se bliži ovih dana zamenila je velika tuga u njenoj porodici. Miličin suprug, tekvondista Marko Đuričić, ostao je bez majke koja je preminula nakon borbe sa teškom bolešću.

Ona se hrabro borila, ali je nažalost izgubila najtežu bitku, a Marko se potresnom porukom oprostio od majke.

"Majko, koliko si se samo u životu borila, svadbu si izdržala nasmejana na nogama pod crvenom hemoterapijom i u četvrtom stadijumu bolesti. Znam koliku si želju imala, da dočekas još jednog unuka, borila si se hrabro. Ali ta bolest je tako podmukla i zloćudna, ti se boriš na jednoj strani, a ona kao kukavica ode i udari na drugu. Na kraju si ipak ti rekla kad je kraj, nisi htela da produžavas patnje, videla si koliko smo dali da te spasimo, u tvojoj sobi u tvom krevetu.Otišla si dostojanstveno uz tvoje najbliže, uz neverovatne bolove, a ipak na samom kraju tako mirno. Odmorila si se, bolovi su nestali. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Voli te zauvek tvoj 'Mali'", napisao je Marko na Instagramu.

Mužu Milice Mandić umrla majka
Instagram / milica_mandic 

Milica i Marko su se, podsetimo, venčali 2021. godine, nakon što je ona osvojila zlatnu medalju na Olimpijadi i povukla se u sportsku penziju, a sportistkinja je svojevremeno ispričala i kako je došlo do njihovog upoznavanja.

milica mandic marko djuricic 5
Instagram / milica_mandic 

"Marko je došao u tekvondo klub zbog mene, on trenira taj sport od 2008. kada nisam ni znala šta je tekvondo. Uvek priča kako je došao i video mene i to mu je bio šok, jer sam ja baš tada osvojila medalju u Londonu. Tu nas je moj trener Gale upoznao. Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim. To je prosto bio period kad mi je sve bilo novo, nisam znala šta hoću, jer sam odjednom od anonimusa postala popularna. Tako da nisam obraćala pažnju na taj segment svog života. Ali, on je bio uporan, stalno me je zvao da izađemo i ubrzo sam videla da je on pravi dečko za mene po svemu. I Marko teško podnosi moje borbe, ali sam srećna što je u istom sportu i razume koliko rada i napora je potrebno da bi se došlo do bilo kakvih rezultata", otkrila je ona jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom".

Još zajedničkih fotografija Milice i Marka pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / milica_mandic Sportski par izgleda prelepo na zajedničkim slikama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna