Dženifer Lopez stvorila je ogromno carstvo, na računu ima milione, ali oni koji su imali priliku da je sretnu, kažu da i te kako ume da bude neprijatna. U poslednje vreme se njeno ponašanje često komentariše, i to zbog toga što je, čini se, drska prema svog suprugu Benu Afleku. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama nije samo takva prema njemu. Na TikToku se povela tema o slavnim osobama koje daju loše bakšiše i nemaju poštovanja prema "običnim smrtnicima".

Prema jednoj korisnici TikToka, Džej Lo je bila užasna s vozačima, a isto važi i za restorane ili kafiće kada je bakšiš u pitanju. Naime, ona tvrdi da je Ben velikodušan, ali da mu je draga poručila da  "smanji doživljaj“.

"Ben je izvrstan kod davanja napojnica, poštuje radnike u uslužnim delatnostima, pa je te večeri mnogim ljudima dao mnogo novca“, tvrdi TikTokerka, dok su se drugi nadovezali da mu nije dozvolila da konoborici da 10.000 dolara jer ga je usluživala celu noć.

"Odmah je zgrabila novac i rekla 'Zaboga, ne!', pa je uzela natrag novac. Ben je bio toliko uznemiren da je sledeći dan, kada je konobarica došla na posao, dobila poruku u kojoj je pisalo da se Ben izvinjava, da mu je potpuno neprijatno, zajedno s velikim buketom cveća i 25.000 dolara“, navodi se u jednom od komentara.

Džej Lo i Ben Aflek u svađi
Profimedia 

Nadovezali su se brojni konobari koji su imali to zadovoljstvo da usluže Dženifer i svu su složni u tome da se ponaša kao da je iznad svih.

"Javnost ne zna kakva je ona osoba. A posebno je stroga kada odseda u nekom hotelu. Zahtevi su joj neralni", navodi se u komentarima. Takođe su naveli da je Džej Lo terala dadilje koje su čuvale njenu decu da rade po 16 sati dnevno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna