Voditeljka kviza "Slagalica" Milica Gacin na teži način je iskusila koliko snage ima u sebi. Naime, nju je muž napustio sa dvoje male dece, iako se trudila da bude dobra majka, domaćica i supruga.

"Sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako, ukalupljena u taj stereotip, strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima", ispričala je Milica. Ona je u braku dobila dve ćerke, Hanu i Katju i posvetila ce porodici i kući.

"Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je 'ja ovo više ne mogu, meni je teško', i okrenuo se i otišao", ispričala je iskreno Milica  koja je tada shvatila da mora da se bori.

"Bila sam sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući", rekla je Milica. "Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako", rekla je Milica koja zajedno sa suprugom brine o ćerkama.

"Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete" rekla je svojevremeno Milica za "Story".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna