Nije lako ni imati milijarde na računu. Naime, ćerka bogataša koja se udala za sina Viktorije i Dejvida Bekama nije srećna uprkos novcu i činjenici da je pronašla svoju životnu ljubav. Nikola Pelc nikako ne može da prihvati da njeno venčanje nije bilo savršeno. Iako je prošlo godinu dana otkako su njene fotografije u venčanici obišle svet, glumica ne može da se oporavi od traume zbog čega razmišlja da se još jednom uda, naravno za Bruklina Bekama.

"Za nju je sve bilo kao noćna mora. Daleko od toga da je bila zadovoljna venčanjem. Rekla je Bruklinu da se oseća kao da to još uvek ima uticaj na njihov odnos i da joj je teško da gleda fotografije sa venčanja. To je samo podseća na svu dramu, jer oboje izgledaju jako napeto", rekao je izvor za britanski magazin "Closer".

 "Priča se o drugom venčanju za njihovu prvu godišnjicu. Nikola želi da ponovi sve s novom haljinom, novim fotografijama i uprkos tuđim mišljenjima, želi da sve izgleda još raskošnije" dodaje izvor, ističući da bi druga ceremonija moga da bude prilika da Nikola i Viktorija izglade nesuglasice.

Drama oko venčanja razotrkivena je u šokantnoj tužbi na 188 stranica koja je podignuta na Floridi

"Venčanje iz snova” koje je koštalo čak tri milona funti ubrzo je osvanulo na stranicama "Voga" bilo je potpuno haotično.

Mladin otac Nelson Pelc tvrdi da organizatori nisu mogli da ispune visoka očekivanja gostiju njegove ćerke. Tvrdio je da su postajali ogromni propusti i tražio da mu vrate 132.000 funti depozita. Međutim, Braghin i Grijalba odlučile su da uzvrate udarac i odgovore protivtužbom! Dve organizatorke su Nikolinog oca nazvale "milijarderom nasilnikom' i podnele protivtužbu sudu u Majamiju zbog kršenja ugovora i uplitanja u poslovni dogovor.

Takođe, tužba se odnosi i na samu Nikolu, njenu majku Klaudiju i dizajnera venčanja Rišija Patela od kojih traže odštetu od najmanje 41.000 funti, plus troškove. Rešile su da otkriju i stvari koje su mlada i njena majka probale da sakriju od porodice Bekam. Organizatorke tvrde da je za sve kriva Nikola koja je bila prezauzeta da bi sa njima razgovarala telefonom i da je zbog toga sve krenulo nizbrdo iako su radile 17 sati dnevno.

Sudski dokumenti sadrže stotine tekstova i poruka koji pokazuju da su popisi gostiju bili nepotpuni, da nisu napravljeni aranžmani za putovanje, da čak ni cveće i torta nisu bili sređeni.

Fotografije sa venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Najlepše haljine na svadbi proleća 2022.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna