Ilda Šaulić u srećnom je braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim ima šestogodišnju ćerku Emu, koja, kako pevačica otkriva, priželjkuje brata ili sestru. Budući da je nedavno napunila 44 godine, Ilda smatra da bi borba za potomstvo sada bila teška.

"Ona to i dalje priželjkuje, vezana je za decu u porodici. Ona ih doživljava kao svoje - svoje. Mislim da mi je žao što je uskraćena, hajde, neću završiti tu priču o deci, ali iz ove perspektive, u ovim godinama, treba biti realan. Teško je ponovo se ostvariti u ulozi majke. Žao mi je što nema rođenog brata ili sestru", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Njen rođeni brat Mihajlo pre mesec i po dana dobio je ćerkicu Manju, a Ilda otkriva da se odlično snašao u ulozi oca i da je Manja sada centar porodice Šaulić.

"Lepo se snalazi, jako lepo, ali dobro, oni su tek novopečeni... Uživaju u svakom trenutku. Njemu će se supruga i ćerkica uskoro pridružiti u Švajcarskoj, pa će biti kompletni. Devojčice su čudo, ja sam mu to rekla pre nego što se Manja rodila. Rekla sam mu: 'Ti si gotov sada, kada dođe još jedno žensko u našu familiju'. Zaista je tako, šarmirala ga je prvog trenutka kada ju je ugledao. Muškarci su generalno slabi na ćerke", rekla je Ilda u pomenutoj emisiji.

Pevačica i njen suprug se, inače, poznaju čitav život, ali budući da je Bojan od Ilde stariji 8 godina i da je ona za njega dugo bila dete, ljubav nije planula na prvi, već na drugi pogled.

"Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina", rekla je Ilda svojevremeno za "Glossy".

Fotografije Ilde Šaulić i njenog muža Bojana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna