Porodica Šaulić danas slavi, jer su dobili slatko pojačanje. Šabanov sin Mihajlo i njegova supruga Marina danas su postali roditelji. Oni su dobili devojčicu kojoj su dali ime Manja. Devojčici se posebno obradovala baka Goca koje ne može da sakrije emocije.

"Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca. Želim da se zahvalim našem porodičnom prijatelju docentu doktoru Ivani Likić Lađević, koja je vodila porođaj", rekla je ponosna baka Gordana za Kurir.

Mihajlo je presrećan pokraj Marine i često ističe da je ona njegova srodna duša.

"Kažu da je čoveku potrebna bolja i lepša polovina da bi dostigao svoje ciljeve i snove. Ja sam imao tu sreću da te upoznam i ubrzanim koracima koračamo ka tim visinama zajedno, još malo u najlepšem životnom društvu koje čovek može da poželi! Srećan ti rođendan ljubavi, da budeš ceo život nasmejana i srećna, ja ću dati sve od sebe! Volim te!", napisao je Šabanov sin povodom Marininog rođendana.

Fotografija trudne Marine Šaulić
Instagram/Marina Šaulić 

Marina i Šabanov sin u septembru 2021. godine ozvaničili su svoju ljubav, a fotografije sa svadbe pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Nemanja Nikolić Gosti pristižu na venčanje Šabanovog sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna