Za Toma Sajzmora nema više nikakve nadeda će se oporaviti. Glumac je pretrpeo moždanu aneurizmu i lekari su obavestili porodicu da preporučuju prekid rada aparata koji mu održavaju život. 

Predstavnik Sejzmora za medije je najavio da porodica u ovom trenutku odlučuje o smrti glumca, koji je smešten na intenzivnu negu, a njihov stav će biti poznat sutra. "U teškom momentu, porodica moli da se ne narušava njihova privatnost", kazao je Čarls Lago koji ih zastupa.

Tomova porodica želi i da se zahvali na stotinama poruka podrške i svim molitvama koje su poštovaoci uputili. "Ovo je veoma težak period za njih", izjavio je Lago.

Sajzmor je nađen na podu u svom domu, 18. februara, nakon što je pretrpeo moždani udar. Od tad je u bolnici, u kritičnom stanju.

tom sajzmor 0017492459-min.jpg
Profimedia 

Iza njega je buran život ispunjen radom, ali i nasiljem, sukobima sa zakonom i upotrebom narkotika. Prvu veću ulogu je ostvario u filmu Olivera Stona "Rođen 4. jula", a publika ga pamti po ulozi u filmu "Spasavanje redova Rajana".

Aneurizma, od koje je Tom stradao, predstavlja abnormalno proširenje krvnih sudova. U mozgu ih ima čitav splet, a na njihovom račvanju u bazi mozga najčešće nastaju aneurizme.

Kako rastu, tako je sve veća opasnost da puknu i da se krv izlije. Kad je mala i otkrije se na vreme, može da se operiše ili prati. Kad dođe do pucanja (rupture), neophodna je hitna intervencija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna